Alegerea unui aparat de cafea profesional depinde de mai mulți factori, cum ar fi dimensiunea locatiei, tipul de cafea servită și nivelul de automatizare necesar. Printre opțiunile demne de luat în considerare sunt Espressore de cafea semi-automate, Espressoare de cafea automate, Espressoare de cafea super-automate, sau Espressoare de cafea manuale. În cele din urmă, alegerea celui mai bun espressor automat va depinde de nevoile și preferințele specifice ale afacerii dumneavoatra. Ar trebui să luați în considerare factori precum bugetul, limitările de spațiu, ofertele de meniu și preferințele clienților atunci când alegeți un aparat de cafea.
Pentru a fi siguri ca veți oferi servicii de încredere și cafea de top, este foarte important să vă păstrați espressorul bine întreținut. Se recomandă ca espressorul de cafea să fie întreținut la intervale de 6 până la 12 luni, în funcție de volumul vânzărilor de cafea. Serviciile de revizie periodică efectuate de un profesionist pot preveni neplăcerile cauzate de defectarea aparatului de cafea în perioadele aglomerate, si de asteptarea inevitabilă pană se va efectua reparația.

Oferim servicii de reparatii espressoare de cafea profesionale avand tehnicieni specializati in repararea espressoarelor de cafea rezidentiale si comerciale. Ne mandrim cu experienta necesara pentru a readuce espressorul dumneavoastra de cafea la o stare de functionare completa. Tehnicienii si personalul nostru CUNOSC cafeaua si espressoarele pe care le folosim pentru a o face.
Putem repara majoritatea celor mai importante marci de espressoare cafea, cum ar fi:
Orice espressor profesional necesita intretinere și service periodic pentru a mentine toate componentele in parametri optimi de functionare. Aceasta intretinere poate fi adesea efectuata prin mentinerea unei rutine de detartrare, curatare si degresare a infuzorului, a rasnitei si a steamerului. Chiar daca curatati si detartrati espressorul de cafea cu regularitate, acesta ar trebui sa fie adus in service la fiecare 6 – 12 luni, pentru o revizie si curatare profesionala.
Odata adus in service, tehnicienii nostri il vor curata si testa pentru a identifica eventualele probleme, oferind astfel o estimare corecta a costurilor reparatiei. Timpii de reparatie pot varia in functie de complexitatea problemei si a stocurilor de piese necesare reparatiei.
Oferim clienţilor transparenta, rapididate, implicare directa şi personala in repararea oricarui espressor pentru acasa, precum si informare in domeniul întretinerii aparatelor de cafea.
Din motive de raspundere, nu oferim asistenta pentru depanare sau reparare a espressoarelor de cafea prin telefon sau prin e-mail, deoarece este dificil de evaluat cauza problemelor fara a vedea aparatul, prin urmare nu oferim nici o estimare a costurilor pentru reparatii pana cand nu avem echipamentul in centrul nostru pentru a putea diagnostica complet problema si rezolvarea.